Lloguer de Vaixells a Eivissa i Formentera. Descobreix les meravelles d’aquestes illes.

L’experiència real de navegar en vaixells a Eivissa.

A Eivissa la mar mai dorm. Per les seves característiques, situació, posició geogràfica, condicions climatológiques i serveis, fan d’Eivissa el lloc perfecte per a quasevol activitat nàutica durant tot l’any. Es per aixó que tenim a la vostra disposició una àmplia flota de lloguer de vaixells a Eivissa als millors preus. Postes de sol, música, platges, discoteques, explorar en vaixell…. són un munt d’experiències meravelloses que pot gaudir a la bonica illa espanyola d’Eivissa.

Glorioses postes de sol sobre el Mediterrani pot ser una ocurrència comú a Eivissa. A mesura que el sol comença a enfonsar-se cap a l’horitzó, millers de persones van a la costa de Sant Antoni de Portmany, on els millors DJs estam constantment provant nous ritmes per complementar el moment màgic, quan el sol finalment desapareix darrere dels illots occidentals.

Si el teu són les compres, podràs gaudir del món tèxtil, peces de vestir, joies, artesania, dolços exòtics…. els mercat de l’illa, amb els seus brillants llocs creats en passejos , i les places, mentre que el so de la mùsica folk i fragància exòtiques suren per l’aire del mar.

La vida nocturna d’Eivissa és coneguda per dècades, els clubs de l’illa han estat a l’avantguardia de l’escena musical internacional. Des de les terrasses dels cafés animats als escenaris més romàntics amb vistes al mar, a la gamma d’estils i ambient és extraordinari. Volen que el teu passeig en vaixell o veler a les Illes Balears sigui un record memorable.

Surcando Mares - Av Miguel Utrillo 90 - 08870 Sitges - Barcelona - B62204136
Les presentamos todas las posibilidades disponibles, en Baleares.