WeCreativez WhatsApp Support
Whatsapp Surcandomares
Whatsapp Surcandomares

Sortida amb vaixell i aperitiu a bord amb Surcando mares

Vols viure una experiència única? 

El proper dissabte 28 de març d’11.00 a 13.30 h tenes una cita amb el mar!

Surcando Mares organitza un passeig amb veler amb un aperitiu a bord, no et sembla un pla ideal?

Descobreix els impressionants penya-segats del Garraf, la costa de Sitges (Barcelona) i les precioses cales que recorren el litoral cap a Tarragona, i tot des d’una nova perspectiva, amb un vermut i aperitiu per picar durant la navegació. I si tenim una mica de sort, segur que ens acompanyaran alguns dofins!

Amb aquest bon temps les sortides amb vaixell són una ocasió única per gaudir de l’aire fresc del mar i els raigs de sol que ja comencen a donar calor, així que no dubtis en portar el banyador perquè segur que podrem prendre el sol a la coberta del vaixell.

A Surcando mares hem pensat aquesta activitat perquè la puguis compartir i gaudir amb la família o amb el teu grup d’amics

El preu de l’excursió és de:

  • Adults 45 € 
  • Nens (fins a 12 anys) 35 €  

Aquest preu inclou l’embarcació, el patró de navegació, un aperitiu a bord, el combustible i l’assegurança.

Reserva la teva plaça abans del 26 de març al 630 60 30 14, a través del nostre correu  [email protected] o omple el formulari en aquest enllaç. 

Al moment de fer la reserva serà imprescindible realitzar el pagament per adelantat del 40% del cost total. No s’admeten cancel·lacions. La data de l’activitat podrà ser modificada si Surcando mares considera que la meteorologia no és apta per la navegació.