WeCreativez WhatsApp Support
Whatsapp Surcandomares
Whatsapp Surcandomares

Títols Nàutics

Entre els títols nàutics que impartim, podem enumerar els següents:
Llicència de Navegació, Patró de Navegació Bàsica, Patró d’Embarcacions d’Esbarjo i Patró de iot.
Els nostres preus inclouen:
Material escolar
Dret a examen. (Una convocatòria)
Curs teòric
Pràctiques de motor
Pràctiques de ràdio
Pràctiques de vela a opció vela

Patró de Navegació Bàsica (PNB)

PNB a motor: 350 € PNB a motor i vela: 525 €

El títol nàutic autoritza al govern d’embarcacions d’esbarjo tant de vela com de motor fins a 8 metres d’eslora i amb una potència de motor adequada a la homologada per l’embarcació. També permet el govern de motos aquàtiques sense límits de potència. Permet la navegació d’una embarcació que no s’allunyi més de 5 milles en qualsevol direcció d’un port o platja accessible. Per obtenir-lo s’ha d’aprovar un examen teòric i s’han de fer pràctiques bàsiques de seguretat i Navegació la durada no podrà ser inferior a 8 hores. S’ha de fer un curs de formació en Radiocomunicacions d’una durada mínima de 4 hores: dos de teòrica i dues de pràctiques. Es pot també optar en el seu lloc per fer el Curs de Ràdio Operador de curt abast , amb una durada de 12 hores i que li servirà ja per a la resta de les altres titulacions d’esbarjo. Això és optatiu. Per al govern d’embarcacions a vela, s’han de realitzar pràctiques en un veler amb una durada mínima de 16 hores. Aquestes pràctiques li serviran també per a la resta de les titulacions d’esbarjo.

Llicència de Navegació

Preu de curs: 125 €
Tot inclòs i amb tramitació del títol. Els posseïdors del “Titulín”: 4 hores de pràctiques: 100 €
El títol nàutic autoritza el governs d’embarcacions tant de vela com de motor fins a 6 metres d’eslora, i amb una potència de motor adequada a la homologada per l’embarcació. També permet el govern de motos aquàtiques “classe c”. Permet la navegació amb una embarcació que no s’allunyi més de 2 milles en qualsevol direcció d’un pueerto o platja accessible i sempre en navegació diürna. Per obtenir-lo s’ha de fer un curs teòric de 2 hores de durada i una classe pràctica de 4 hores en una embarcació. No s’ha de fer nigún examen per part de l’Administració per obtenir-lo. Es pot accedir a aquest títol als 16 anys, amb autorització paterna fins als 18 anys.

Patrón de Embarcaciones de Recreo (PER)

 
 
PER a motor: 550 €
PER a motor y vela: 725 €
 
Autoritza al govern d’embarcacions d’esbarjo a vela o motor de fins a 12 metres d’eslora i potència homologada per a l’embarcació, a la zona compresa entre la costa i la línia paral·lela a la mateixa traçada a 12 milles, així com la navegació interinsular en els Arxipèlags Balears i Canàries.
– Per obtenir-lo és obligatori aprovar un examen teòric i realitzar les pràctiques de Seguretat i Navegació (mínim 16 hores).
– S’han de realitzar igualment pràctiques obligatòries de radiocomunicacions, la durada no podrà ser inferior a 12 hores.
– Per al govern d’embarcacions a vela, s’han de realitzar unes pràctiques en un veler amb una durada mínima de 16 hores. Aquestes pràctiques de vela un cop realitzades són vàlides per a totes les titulacions esportives.
– La durada del curs serà de 20 hores, en classes de dues hores, dos dies a la setmana, o bé de quatre hores un cop a la setmana.
 

 

PER per navegació Península a Balears.

Els posseïdors del títol de Patró d’embarcacions d’Esbarjo que vulguin optar a l’habilitació per a la navegació Península-Balears, hauran de fer una pràctica de 24 hores de Seguretat i Navegació en règim de travessa.

Preu de la pràctica: 275 €

Patró de Iot (PY)

 
 
PY a motor:  850 €
PY a motor i vela:  1025 €.
 
El títol autoritza al govern d’embarcacions a vela i motor de fins a 24 metres d’eslora i amb la potència homologada per l’embarcació, entre la costa i la línia paral·lela a la mateixa traçada a 150 milles.
 
-S’ha de tenir el títol d’embarcacions d’esbarjo.
– S’ha d’aprovar un examen teòric i s’han de realitzar les pràctiques bàsiques de seguretat i navegació la durada no podrà ser inferior a 48 hores.
 
– S’han de realitzar pràctiques reglamentàries de radiocomunicacions, la durada no podrà ser inferior a 12 hores. No és necessari per als posseïdors del títol de Ràdio Operador de Curt Abast del PER.
 

Per al govern d’embarcacions a vela, s’han de realitzar unes pràctiques (si no s’han fet anteriorment), d’almenys 16 hores de durada, en un veler.
 
– La durada del curs serà de 40 hores, en classes de dues hores, dos dies a la setmana, o quatre hores un cop a la setmana.